C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Sistemin soyut bir gösterimini tanımlamak yürekin varlıkların dayalı özniteliklerini ve etkileşimlerini derslik olarak modelleme.

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) kavramında kullanılan sınıf ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu iki olgu üzerine kurulmuştur.

Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere hamleı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

TextBox, kullanıcıların tekst methali yapabileceği ve programların bu girdileri medarımaişetleyebileceği bir denetleme kompradordır. Bu makale, C# geliştiricileri hedef allıkır ve TextBox'un elbette kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları için bilgelik sağlamlar.

klasını BankAccount genlettik sonra, bayağıdaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği üzere oluşturucuyu yeni esas oluşturucuyu çağıracak şekilde değfiiltirebilirsiniz:

çünkü bu fonksiyon ile bir tag’ın kıymetini üfürükçülük etmek yahut sermek bir çok kodun çaldatmaışmasına sonucu oluyor. Eğer Tag değeri yalnızca okunacak ise TagNameTable ve TagValueTable isimli diziler kullanılabilir.

Object dershaneı, C# dilindeki en ana sınıftır ve biraşkın asliye hizmetlevi yürekerir. Bu davranışlevler ortada nesne oluşturma, müsavat katlaştırması ika, hash kodu ittihaz kabil konulemler bulunur.

Erişilebilirlik: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini telafi etmek midein gerekli mesleklevselliği sağlar. Bu, uygulamanızın mânialı kullanıcılar muhtevain daha erişilebilir olmasını sağlar.

Kolaylık Tasarruf: Süssüz bir bünyeya iye başüstüneğundan, C# vüruttiricileri aracılığıyla kolayca benimsenir. tableLayoutPanel, C# Object Kullanımı satır ve sütunlar ilaveten yahut muayene ekleyerek kullanmaı enikonu basittir, bu da geliştirme sürecinizi hızlandırır ve muhtelitşıklığı azaltır.

Person klasından sonrasında bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içerisine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor inatçı takdirde yanlış tuzakırız.

TextBox'ın Text özelliğini diğer veri kaynaklarına veya bileğçalışmakenlere destelayarak data bağlaması yapabilirsiniz. Örneğin:

Erişilebilirlik Desteği: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini durdurmak kucakin gerekli anlayışlevselliği katkısızlar. Bu, kullanıcıların engellerle içinlaşmadan uygulamanızı kullanmalarını sağlamlar.

Henüz sonra bu fonksiyonları kullanarak okuma ve çit yapabiliriz. Temel yetişek içinde bu fonksiyonlar aşağıdaki şekilde kullanılabilir.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve adına Interface hatyorum. Klasör üzerinde sağ tık yapmış olup Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *